Funny Puzzle !!!!!

   man
1. ————
      board 











Answer: man overboard 
 


How do you find it? Try the next one… 









      stand
2. ————
          i 



 


 












 
Answer: I understand 



Want to try again? How about this:






3. /r/e/a/d/i/n/g/ 


 










Answer: reading between the lines



Oh! But don’t give up yet. There are more… Try your luck!








4.    
      r
     road
      a
      d 




















Answer: cross road 


              

Not having a good day now, are you ?

Redeem yourself. 




5. cycle
    cycle
    cycle 




















Answer: tricycle 



Hahaha! Have you figured it out?

Next one… 






          0
6. ————
       M..D. 

       Ph.D. 

























Answer: two degrees below zero 




C’mon give it a little thought ! ! 


     
7. knee 
    light 



















Answer: neon light


( knee – on – light ) 




  It’s not bad. You can still prove you are smart if you can answer this:






                ground
8.          —————
   feet feet feet feet feet feet 




















Answer: six feet underground 


Oh no, not again ! ! 





9. he’s X himself 






















Answer: he’s by himself 



Now you are messing up big time. 





10. ecnalg 



















Answer: backward glance 



Give it another try… 

 


11. death ……. life 





















Answer: life after death 




Give it another try…




12. abababababababababababababababababababab…















Answer: long time no ‘C’



Ohhh…Okay last chance ……………….. 





13. THINK 





















Answer: think big ! ! 







Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: